Kuren

 

Kuren

  • Kuren – Reumafonds
    Kuren voert terug op een oude traditie. Bij natuurlijke bronnen met geneeskrachtig water ontstonden oorden waar mensen met allerlei uiteenlopende kwalen naar toe kwamen om zich door het bronwater te laten genezen. In de loop van de tijd groeide kuren uit tot een alomvattende behandeling, waarvan het geneeskrachtige bad nog slechts een van de onderdelen uitmaakt.
  • Groot Stokkert

    ECR-locatie Groot Stokkert biedt kuurarrangementen aan waar mensen met reumatische aandoeningen veel baat bij kunnen hebben. Groot Stokkert beschikt over een eigen reumatoloog, een infraroodsauna, een zonnehemel en een zwembad. De temperatuur van het zwembadwater is gemiddeld 32°C.

  • ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert is een luxe 4-sterren vakantieverblijf dat volledig ingericht en aangepast is op vakanties voor mensen met en zonder een lichamelijke beperking. Afhankelijk van uw vakantiewens, de gezinssamenstelling en de zorgvraag, kunt u kiezen voor een hotelkamer, een appartement of een vakantiebungalow. ECR Groot Stokkert heeft ruim 40 luxe één- en tweepersoons hotelkamers (volledig aangepast en met 24 uur per dag zorggarantie), 13 appartementen en vakantiebungalows voor vier of zes personen.

  • Stichting Kuren met Reuma
    Doelstellingen: Het bieden van financiële mogelijkheden aan minder draagkrachtige reumapatiënten om te kuren. Met reumapatiënten worden al diegenen bedoeld die lijden aan een enige vorm van reuma.
 
Artrose heup
 
 
Logo poly

Overzicht rubrieken in het P-AL archief: