Clientondersteuners

 
Diana van der leeden

Diana van der Leeden

Ik woon in het midden van het land en ben moeder van twee volwassen zonen.
Sinds 1999 werk ik in/voor de zorg als secretaresse/projectondersteuner en met ingang van januari 2023 werk ik als Projectmanagement Officer (PMO) bij een organisatie die zich bezig houdt met digitale gegevensuitwisseling in de zorg.


Mijn moeder heeft o.a. een aangeboren progressieve vorm van scoliose en artrose en mijn jongste zoon kreeg op 15 jarige leeftijd de diagnose reuma (Bechterew). Ik heb dus van heel dichtbij meegemaakt wat het met je doet als je chronisch ziek bent of wordt en niet (meer) kunt wat je deed of heel graag zou willen. Uit eigen ervaring weet ik wat het met je doet als mantelzorger.

Mede hierdoor ben ik in 2016 de opleiding Vitaliteitscoach gaan volgen. In deze opleiding wordt naast de diverse coach en therapievormen in de specialisatie Vitaliteit uitgebreid aandacht besteed aan leefstijl, voeding, stressmanagement en het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers bij bedrijven. In de zomer van 2018 mocht ik, namens P-AL, bij CCZW de training Ervaringsdeskundig Clientondersteuner volgen. Deze training was een prima aanvulling op de opleiding Vitaliteitscoach, waardoor ik een specialisatie kon aanbrengen en mijn eigen ervaringen goed kan inzetten.

Inmiddels heb ik in maart 2021 zelf de diagnose Poly-Artrose gekregen. Op dat moment voor mij al geen verrassing meer omdat ik al jaren klachten had.

Ik ben voor vragen bereikbaar via: nedeelrednavanaid.[antispam].@ziggo.nl

 

frank-wouters-2023

Frank Wouters

Ik ben Frank. Getrouwd en vader van 4 kinderen.

Wij wonen in het mooie zuiden van het land in de mooie plaats Middelburg.

Al ruim 25 jaar ben ik bekend met artrose. Daar ik in het begin ook er zoekende ben geweest hiermee om te gaan ben ik bij de PAL gekomen.

Ik werk op dit moment naar volle tevredenheid 20 uur in de week in een zittend beroep waarvoor ik ook regelmatig de werkplek in moet of op locatie een bezoek moet brengen.

Het werk brengt mij veel voldoening, en dit is ook wel nodig als je er dagelijks tegenaan loopt dat niet alles meer mogelijk is als je artrose heb.

Zelf kom ik niet veel meer op de leden bijeenkomsten daar dit eind rijden best een grote belasting is voor mij. Maar toch wat te kunnen bijdragen heb ik toen voor de opleiding gekozen zodat ik wat advies kan geven als er mensen zijn die met vragen zitten.

Niet dat ik op al de vragen een antwoord heb, maar een luisterend oor kan soms ook al een heleboel betekenen.

 

Ik ben via de mail bereikbaar via sretuow-knarf.[antispam].@kpnplanet.nl

 

 

hermine-verburg-eind-2023

Hermine Verburg

Ik was tot voor kort locatiedirecteur voor een school voor speciaal onderwijs. Nu ben ik op zoek naar ander werk. Hoewel het niet als reden werd aangegeven heeft de poly-artrose er zeker mee te maken gehad dat ik boventallig werd. Ik heb artrose in mijn knieën, handen, heupen en voeten. In mijn linkerknie zit na een revisie een derde knieprothese. Ruim 30 jaar geleden kwam ik voor het eerst met pijnklachten bij een reumatoloog.


De weg naar zorg, welzijn en voorzieningen zijn nogal veranderd de afgelopen jaren. Vooral het feit dat elke gemeente zo de eigen regels heeft voor de uitvoering van de WMO maakt het  erg ingewikkeld. Voor onze vereniging heb ik in 2016 de cursus ervaringsgericht clientondersteuner gevolgd. Voor hulp bij mijn  eigen zoektocht, maar zeker ook om vrijwilligerswerk te doen voor lotgenoten.

De ondersteuning die ik kan bieden is vooral praktisch gericht en in eerste instantie per e-mail.

U kunt mij bereiken via: grubrevenimreh.[antispam].@hotmail.com