Waarschuwing voor nep advertentie

 

Waarschuwing voor nep advertentie

Geplaatst op 22-03-2019  -  Categorie: Algemeen

Vorige week keek ik op internet naar de weersverwachtingen.

Op de weersverwachtingen website sprong ineens een advertentie aan die een nieuw middel tegen artrose aankondigde, FLEXA genaamd.

 

Als artrose patiënt zijnde werd mijn aandacht natuurlijk onmiddellijk getrokken. Ik trof een tekst aan in slecht Nederlands gesteld. En inhoudelijk vond ik de feiten niet kloppen met wat wij weten over artrose: de stoffen in het middel zouden het immuunsysteem beïnvloeden, waardoor artrose klachten zouden verminderen; dit klopt dus van geen meter.

 En wat erger is: ik zette de volgende morgen mijn computer aan en er was een virus op mijn computer (een nep Microsoft bericht om mij te bewegen nieuwe Microsoft updates te plaatsen).

 

Inmiddels is mijn computer opgenomen geweest in het "computer ziekenhuis" en de computer dokter heeft het virus kunnen verwijderen; mijn computer is weer helemaal schoon en gevrijwaard van virussen; de computerdokter vertelde me dat ik er nét op tijd bij was.

  

Graag wil ik jullie waarschuwen voor dit gevaarlijke nep middel.

Flexa smeer je als legaal verfmiddel op de muur, maar neem het nep 'geneesmiddel' Flexa niet in! En open vooral de advertentie NIET want het bevat naar grote waarschijnlijkheid een virus die je computer infecteert!!!!

  

Nogmaals: mijn computerdokter heeft mijn computer genezen en dit bericht komt 'schoon', zonder virus, naar jullie toe!