PERSBERICHT Januari 2019

 

PERSBERICHT Januari 2019

Geplaatst op 28-01-2019  -  Categorie: Algemeen

Januari  2019 is de site https://evenyvonne.nl/ op internet verschenen. De maker van deze site, Yvonne, schrijft over haar persoonlijke ervaringen met reuma (RA, artrose en osteoporose) en een chronische ziekte in het algemeen. Op de site ook eigen tekeningen waarbij reuma soms een rol speelt.

Al vanaf haar jeugd heeft Yvonne reuma. Dat betekent dat zij een schat van ervaring heeft opgebouwd in het hebben van reuma in combinatie met diverse omstandigheden. Ze is een kind en een jongere met reuma geweest, heeft geprobeerd een baan te krijgen, heeft gewerkt, is getrouwd, heeft kinderen gekregen, allemaal in combinatie met reuma. Nu is zij een vijftiger met reuma. Met zelfstandig wordende kinderen en met een arbeidsongeschiktheidsuitkering vanwege die reuma.

Elke maand zal er via de site een nieuw ervaringsverhaal te lezen zijn. Daarnaast zijn alle 88 columns over reuma van haar hand, die eerder op papier verschenen in ReumaMagazine, op categorie op deze site terug te lezen.  Via ofni.[antispam].@evenyvonne.nl kun je je aanmelden voor een seintje als er een nieuw ervaringsverhaal te lezen is.