Nieuwsoverzicht

 
Zoeken

Save the date

20 mei 2024  -  Algemeen
Op zaterdag 12 oktober 2024 neemt Etty Kruiswijk, na 12 jaar, afscheid als voorzitter van de Poly Artrose Lotgenoten Vereniging. Ter gelegenheid van dit afscheid zal er een symposium met een aantal gerenommeerde sprekers en muzikale omlijsting worden gehouden bij: Zalencentrum De Rank, Soesterbergsestraat 18, SoestNoteert u alvast deze dag in uw agenda.Nadere informatie volgt.

Inloopmiddag GEANNULEERD

17 april 2024  -  Algemeen
Let op: Helaas kan de geplande inloopmiddag op 13 mei a.s. in het Maasstad Ziekenhuis niet doorgaan. De geplande inloopmiddag in het Reinier de Graaf Ziekenhuis op 27 mei gaat wel gewoon door.

Deelnemers gezocht voor STAR onderzoek

01 april 2024  -  Algemeen
Het STAR (STudying Ageing in Rheumatoid arthritis) onderzoek is primair gericht op reumatoïde artritis (RA), maar zijn wij ook geïnteresseerd in verschillende factoren horende bij het ouder worden bij personen zonder RA (o.a. de prevalentie van verschillende geriatrische syndromen zoals frailty, de invloed van deze geriatrische syndromen op het aantal gevoelige gewrichten, multimorbiditeit, pol...

Nieuwsbrief Artrose Gezond nr. 12

25 maart 2024  -  Algemeen
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Artrose Gezond dag op donderdag 4 april! (kijk in de agenda op onze website voor meer informatie) In deze nieuwsbrief leest u over de laatste update over de Artrose Gezond dag, over Peter, een van onze ervaringsdeskundigen, en een onderzoek over het effect van het geven van een diagnose en uitleg bij artrose.

Supportbeurs wordt veineDagen - allerlaatste nieuws

25 maart 2024  -  Algemeen
Klik hier voor het eerdere nieuwsbericht en om het gratis entreeticket aan te vragen. Voor het allerlaatste nieuws en de workshops Klik hier. In deze uitgave van Support magazine vertellen Mariëlle en Renée over hun plannen voor de beurs. “Het dé beurs moet blijven van en voor alle mensen met een beperking, die elkaar ontmoeten. Dat sfeertje was altijd goed op de Supportbeurs en ook bij de Vein...