Nieuwsoverzicht

 
Zoeken

Reuma Light Walk 12 oktober

15 juli 2024  -  Algemeen
Op zaterdag 12 oktober, WereldReumaDag, organiseert ReumaNederland de eerste editie van de Reuma Light Walk. Dit reumavriendelijke wandel evenement vindt plaats bij zonsondergang in de bossen en het park van kasteel Rosendael bij Arnhem. Wat speciaal voor ons sprookjesachtig wordt verlicht door honderden lampjes. Een unieke ervaring! Voor meer informatie: Reuma Light Walk 2024

Magazine Zomer 2024

16 juni 2024  -  Algemeen
Heeft u hem al gezien? Het P-AL Magazine Zomer 2024. Met daarin een terugblik op de laatste ALV en opnieuw interessante artikelen. Als u lid bent, kunt u het Magazine ook terugvinden op deze website.

Save the date

20 mei 2024  -  Algemeen
Op zaterdag 12 oktober 2024 neemt Etty Kruiswijk, na 12 jaar, afscheid als voorzitter van de Poly Artrose Lotgenoten Vereniging. Ter gelegenheid van dit afscheid zal er een symposium met een aantal gerenommeerde sprekers en muzikale omlijsting worden gehouden bij: Zalencentrum De Rank, Soesterbergsestraat 18, SoestNoteert u alvast deze dag in uw agenda.Nadere informatie volgt.

Inloopmiddag GEANNULEERD

17 april 2024  -  Algemeen
Let op: Helaas kan de geplande inloopmiddag op 13 mei a.s. in het Maasstad Ziekenhuis niet doorgaan. De geplande inloopmiddag in het Reinier de Graaf Ziekenhuis op 27 mei gaat wel gewoon door.

Deelnemers gezocht voor STAR onderzoek

01 april 2024  -  Algemeen
Het STAR (STudying Ageing in Rheumatoid arthritis) onderzoek is primair gericht op reumatoïde artritis (RA), maar zijn wij ook geïnteresseerd in verschillende factoren horende bij het ouder worden bij personen zonder RA (o.a. de prevalentie van verschillende geriatrische syndromen zoals frailty, de invloed van deze geriatrische syndromen op het aantal gevoelige gewrichten, multimorbiditeit, pol...